Нове життя 

Aerojobs International є персональним товариством, яке швидко розвивається з резиденцією прямо у серці Європи, в Празі.

Aerojobs International спонукає Вас змінити погляд на посередництво у пошуку роботи = recruitment. Комфорт надання посередницьких послуг, а також наш товариський підхід принесуть Вам такий досвід, що якщо Вам і надалі буде потрібна допомога, то ви знову звернетеся до нас.

Кандидатам (пошукувачам роботи) допомагаємо повністю безкоштовно.

Работа в Чехии для Украинцев 


  1. Работа на прямого работодателя (без посредника).
  2. Работа по трудовому договору.
  3. Бесплатное трудоустройство.
  4. Оплачиваемый отпуск.
  5. Медицинское и социальное страхование.
  6. Возможность изменить свою жизнь!

Тут ви можете подивитися відео та фотографії співвітчизників, які вже працюють у Чеській Республіці.

Як ти можеш почати?

Контактуйте з нами!

  • Ми пропонуємо нашим кандидатам тактовні і перш за все професійні послуги. Робимо наголос на підтримуванні близького контакту з кандидатами. Ми працюємо з ентузіазмом, щоб надати нашим партнерам усі можливі найкращі послуги.
  • Ми подбаємо для Вас про довготривалий дозвіл на роботу, який діє у Чеській Республіці - КАРТА ПРАЦЕВЛАШТОВАНОГО ШТАТНОГО ПРАЦІВНИКА.

  • Ми забезпечимо, щоб Ваш дозвіл на роботу був отриманий достойним шляхом. Ви будете в прямому контакті з консульством Чеської Республіки, і таким чином не будете змушені платити жодним посередникам за те, щоб Ви взагалі до консульства потрапили.

  • Жодна агенція з пошуку роботи не буде претендувати на основну частину Вашої заробітної платні - Ви будете прямо працевлаштовані у тій фірмі, для якої ми забезпечимо Вам дозвіл на роботу.

  • Так само як чеські працівники, Ви будете мати однакові умови щодо оплати та роботи - згідно чеських законів дискримінація заборонена і контролюється інспектором з праці.

  • Після 5 років чесної праці ви можете подати заяву на довготривале перебування в Чеській Республіці.

  • Наші послуги для кандидатів є повністю безкоштовними!

Почніть нове життя

Приходьте один

або з друзями

Заробіть більше грошей

КАРТА ПРАЦЕВЛАШТОВАНОГО ШТАТНОГО ПРАЦІВНИКА

1. Що таке карта працевлаштованого штатного працівника?

Новий вид єдиного дозволу, який надає його власникові право довгостроково перебувати на території ЧР (Чеської Республіки) з метою офіційного працевлаштування і виконувати робочі обов'язки в рамках трудової посади, для якої карта була видана.

2. Хто видає карту працевлаштованого штатного працівника?

Mіністерство внутрішніх справ - відділ політики за поданням притулку і міграційної політики.

3. На період часу якою тривалістю видається карта працевлаштованого штатного працівника?

На період, протягом якого продовжуються трудові юридичні стосунки, максимально, проте, на період у розмірі 2 років, з можливістю повторного продовження періоду дії.

4. Де я можу подати заяву з проханням відносно видачі карти працевлаштованого штатного працівника?

Письмову заяву Ви можете особисто подати у відповідному місцевому представницькому (консульсько-дипломатичному) департаменті ЧР - Lviv.

5. Що необхідно прикласти до заяви з проханням відносно видачі карти працевлаштованого штатного працівника?

• дійсний закордонний паспорт;

• 2 фотографії, які відповідають тому, як іноземець виглядає в даний момент;

• документ відносно забезпечення мешкання на період перебування на території ЧР (Чеської Республіки);

• трудовий договір

Від Вас також можуть зажадати надати

• документ, який є аналогічним чеської виписці з реєстраційного переліку Реєстру покарань (довідка про несудимість) як матеріал для розгляду питання відносно кримінальної бездоганності;6

• документ відносно визнання Вашої освіти, яка була отримана за кордоном, а саме, з боку відповідного органу ЧР (Чеської Республіки);

Всі документи, що додаються, мають бути надані у вигляді оригінала.

6. Коли я зможу отримати карту працевлаштованого штатного працівника?

В тому випадку, якщо Ви подасте заяву з проханням про надання карти працевлаштованого штатного працівника за кордоном, і при цьому Ваша заява буде розглянута позитивно, представницький (консульсько-дипломатичний) департамент видасть Вам візу для перебування в країні на термін більше 90 днів з метою отримання карти працевлаштованого штатного працівника. Перед тим, як буде вироблена відмітка про наявність візи, до Вас звертатимуться з вимогою надати документ відносно укладення договору про туристичне медичне страхування на період часу від дня вступу на територію ЧР (Чеської Республіки) і до дня початку роботи по місцю працевлаштування, коли Вам в ЧР (Чеській Республіці) буде надано загальне суспільне медичне страхування.

Після приїзду в ЧР (Чеську Республіку) та не пізніше, ніж в строк до 3 робочих днів Вам слід відвідати робочу канцелярію (філію) Міністерства внутрішніх справ з метою надання біометричних даних, які є необхідними для виготовлення карти працевлаштованого штатного працівника. Після того, як будуть зафіксовані Ваші біометричні дані, Вам буде видана довідка, яка підтверджує виконання умов для видачі карти працевлаштованого штатного працівника.

7. З якого моменту я можу почати працювати?

Починаючи з того дня, коли Вам Міністерство внутрішніх справ видало довідку, яка підтверджує виконання умов для видачі карти працевлаштованого штатного працівника.